Tentang kita

Sejarah Syarikat.

C-Star Industrial Limited ditubuhkan pada tahun 2000 di Shenzhen. Kami pakar dalam merancang, menyelidik dan menghasilkan aksesori permainan berkualiti tinggi dalam dekad yang lalu, dan membesar bersama pembekal, pelanggan, ejen dan pengguna kami, yang menumpukan pada inovasi dan pengeluaran teknologi yang telah memberi kesan mendalam dalam industri permainan.

Pengalaman perdagangan domestik dan global 16 tahun memperkuat keyakinan kami untuk memperbesar pasaran dengan lebih banyak produk inovatif. Oleh itu, untuk bersaing dengan perkembangan pesat industri perdagangan, pada tahun 2015, C-Star berhasrat untuk membuat penyelidikan dan menghasilkan Skuter Baki Pintar di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi produk sukan paling panas sejak itu!

pengenalan produk

Dengan keupayaan besar untuk mereka bentuk dan pengeluaran, barisan pengeluaran moden, mesin pengacuan suntikan dan lain-lain peralatan berkaitan yang lebih maju, C-STAR dapat menerima dan mengeluarkan pesanan OEM dan ODM untuk pelbagai jenis aksesori permainan, skuter mengimbangi diri dan sebagainya. Rata-rata, kami membangun lebih daripada 2 produk baru setiap bulan untuk memenuhi pasaran pengemaskinian dan keperluan daripada pengguna. Produk utama yang kita hadapi sekarang termasuk: aksesori untuk telefon pintar dan permainan, serta skuter imbangan dan alat dengar VR 3D, barang-barang ini hampir meliputi stesen permainan isi rumah, PSP, telefon pintar, TV, PC, VR 3D, dan sebagainya, yang membawa pengalaman produk yang lebih baik untuk pengguna! Produk kami mengikuti trend industri ini, dan di bawah mengemaskini untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti dan reputasi yang baik telah membawa ramai pelanggan C-STAR dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dan lain-lain, membuat sambungan antarabangsa berlaku!

Budaya perusahaan

Dalam proses pembangunan membina perusahaan pelbagai elemen, C-Star telah memberi perhatian yang besar untuk memupuk kualiti pekerja yang komprehensif, menubuhkan organisasi belajar dan mewujudkan budaya yang berdaya saing, di mana sebuah pasukan pengurusan yang dikenali dengan menjalankan perusahaan moden dipupuk, sementara itu, kami mampu menubuhkan sebuah pasukan industri berkualiti tinggi untuk produk C-STAR! Budaya perusahaan yang cemerlang membentuk perpaduan yang kuat! C-STAR menyediakan platform yang indah untuk pekerja untuk menunjukkan bakat dan nilai diri mereka. Ini budaya perusahaan maju yang menguasai C-STAR untuk terus berkembang!


Usaha bersama dari semua kakitangan C-STAR dan rakan-rakannya membuat sumbangan yang amat diperlukan untuk mencapai pencapaian yang begitu besar! Integriti dan kedermawanan, intipati budaya oriental, disampaikan dengan sempurna di kalangan orang-orang C-STAR. Sepanjang 16 tahun yang lalu, C-STAR sentiasa mengambil budaya C-STAR sebagai kejayaan untuk mewujudkan perusahaan yang harmoni dan mengetuai kakitangan kami untuk menggabungkan ideal dan syarikat peribadi, di mana nilai diri akan direalisasikan ketika mencapai matlamat strategik syarikat!Sijil:

Pada tahun 2011, lulus ISO9001: 2008

Pada tahun 2012, mendapat GSV (Amerika Syarikat)

Pada tahun 2013, mendapat kelayakan syarikat emas alibaba

Kepentingan dilampirkan kepada penyelidikan dan kualiti produk, dan kami mempunyai lebih daripada 100 paten. Juga, sijil seperti CE, RoHS, FCC dan UL2272 boleh didapati.