Baki pemotong

Baki pemotong

Alucard 6.5 inci satu roda berkeliaran Hoverboard elektrik baki ScooterModel No.: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith perkembangan masa dan teknologi kenderaan kini amat biasa kepada kita semua dan

Maklumat produk

Alucard 6.5 inci satu roda berkeliaran Hoverboard baki skuter elektrik

Model No.: CS-501S

Warna: biru


1. Penerangan

Dengan perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada kita semua sekarang dan khusus, kenderaan bermotor elektrik tidak kemewahan lagi, kami juga mempunyai lebih banyak pilihan untuk dipilih, manakala skuter elektrik imbangan roda satu, yang merupakan hasil alam sekitar yang popular bagi orang-orang moden untuk melayan dan naik, hanya salah seorang daripada mereka!

Skuter imbangan roda satu ALUCARD menggunakan bahan-bahan mentah terbaik seperti papan utama, giroskopik, motors, bateri Samsung dan pintar teknologi dilindungi Keselamatan untuk memastikan keselamatan dan percuma kebimbangan rakyat pembakaran tidak dijangka atau letupan. Semua sijil seperti CE, Rosh, FCC, UL dan yang paling penting, paten disediakan untuk mengeksport.

Nombor model: CS-501S

Nama produk: Alucard 6.5 menganjak satu roda berkeliaran Hoverboard baki skuter elektrik

Sudut mendaki: 15-20 darjah

Mileage: 15-20km

pengecas input voltan: AC110-220V / 50-60Hz

penunjuk bateri: kuasa lampu LED adalah lebih daripada 85% empat lampu

semuanya terang menurun dengan bekalan elektrik secara beransur-ansur habis

Bateri boleh dicas semula litium bateri domestik 36V--4.4AH

Pengisian masa: 1 jam

Single saiz motor roda: 5.0 inci

Kuasa 300W

tayar-tayar getah kembung

Pedal tidak tertulis dalam Seiarah: 9 sm

tayar Diameter: 14 * 12CM

Mengawal prinsip: sistem tekanan

warna: biru, merah, hitam, emas

pembungkusan: 1pc / warna box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg

Kereta kelantangan badan: 55.5 * 22 * 15 CM

2. produk gambar


5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk Reka bentuk dan pengeluaran moden pengeluaran berikutnya, suntikan mencetak mesin dan lain-lain peralatan yang berkaitan lanjutan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter Baki pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!

Sepasang:Skuter imbangan roda besar Seterusnya:Membawa pemotong elektrik

Siasatan