Membawa pemotong elektrik

Membawa pemotong elektrik

Alucard 6.5 inci satu roda berkeliaran Hoverboard elektrik baki Model No.: CS-501LColor: white1. DescriptionWith perkembangan zaman dan teknologi, kenderaan adalah sangat biasa kepada kita sekarang dan Spesi semua

Maklumat produk

Alucard 6.5 inci satu roda berkeliaran Hoverboard elektrik baki

Model No.: CS - 501L

Warna: putih

1. Penerangan

Dengan perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada kita semua sekarang dan khusus, kenderaan bermotor elektrik tidak kemewahan lagi, kami juga mempunyai lebih banyak pilihan untuk dipilih, manakala skuter elektrik imbangan roda satu, yang merupakan hasil alam sekitar yang popular bagi orang-orang moden untuk melayan dan naik, hanya salah seorang daripada mereka!

Skuter imbangan roda satu ALUCARD menggunakan bahan-bahan mentah terbaik seperti papan utama, giroskopik, motors, bateri Samsung dan pintar teknologi dilindungi Keselamatan untuk memastikan keselamatan dan percuma kebimbangan rakyat pembakaran tidak dijangka atau letupan. Semua sijil seperti CE, Rosh, FCC, UL dan yang paling penting, paten disediakan untuk mengeksport.

Model numberCS - 501L

Skuter dengan LED

Max load120kg

Max speed12km/j

Ketahanan mileage16km

Max mendaki capability≤ 30°

MaterialABS + PC

Battery36V 4.4AH bateri litium

Mengenakan voltageINPUT: AC 110-220V 50-60Hz

OUTPUT: 42V/2A

Mengenakan time1-2 jam

Motor power500W

Bekerja suhu-10℃ ~ 40℃

Weight10.5kg bersih

Tayar size6.5 inci

Produk size834 * 230 * 211mm

Platform height6cm

ColorBlack/putih

2. produk gambar

5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk Reka bentuk dan pengeluaran moden pengeluaran berikutnya, suntikan mencetak mesin dan lain-lain peralatan yang berkaitan lanjutan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter Baki pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!


Sepasang:Baki pemotong Seterusnya:tidak

Siasatan