2019 Spring Hong Kong Global Sharing Travel Sharing Travel Is The Mainstream Baru Dalam Industri

- Apr 19, 2019-

亞洲國際博覽館.jpg


AsiaWorld-Expo.jpg


Pada April 2019, Pameran Elektronik Sumber Global Hong Kong, yang membawa bersama produk teknologi canggih, telah diadakan di AsiaWorld-Expo di Hong Kong. Pameran Elektronik tahun ini dibahagikan kepada dua sesi, Pameran Elektronik Pengguna dan Pameran Elektronik Bergerak, termasuk 11 April ~ Pameran Elektronik Pengguna yang diadakan pada 14 yang membawa lebih daripada 3,800 kios dalam elektronik pengguna, permainan video, komponen elektronik dan produk gaya hidup pintar. Ia juga mempunyai produk pameran produk elektronik dan automotif terbesar di Hong Kong. Sebagai salah satu pameran bertaraf dunia, Pertunjukan Elektronik Global Sumber menarik lebih daripada 60,000 pembeli dari 150 negara dan wilayah. Pembekal dan syarikat jenama dari China dan bahagian lain di Asia mempamerkan produk terbaik mereka di platform ini. Rakan kongsi yang betul.


Bagi pengeluar industri pelancongan pintar, ini merupakan platform yang sangat baik untuk mempamerkan produk mereka kepada pembeli antarabangsa. Oleh itu, Pameran Sumber Global juga merupakan pameran pergerakan pintar.


HiC-star Expo.jpg


HiC-star gamepad.jpg


HiC-star scooter.jpg


Sebagai pengilang periferal permainan dan industri mobiliti pintar, bintang HiC pasti tidak hadir dari pameran itu. Pameran elektronik pengguna yang diadakan di 11 ~ 14 akan dipamerkan bersama dengan produk skuter dan produk permainan.


rugby unicycle.jpg


Selepas melawat tapak pameran, penulis mendapati beberapa mainan baru, terutamanya unicycle ragbi. Berbanding dengan unicycles biasa, ragbi lebih mudah dikendalikan dan sesuai untuk orang baru.


Electric surfboard.jpg


Skuter yang berjalan di atas tanah sudah mencukupi. Terdapat juga papan luncur yang boleh berjalan di atas air. Papan luncur air elektrik, kawan-kawan yang suka melayari boleh memberi perhatian.


diving supplies.jpg


Water propeller.jpg


Terdapat juga air yang berlari, tentu saja, berjalan di bawah air, ini adalah peralatan sukan air, boleh membantu di dalam air.


Product packaging design.jpg


Candy packaging.jpg


Pembungkus pameran adalah lebih menarik, kelihatan seperti gula-gula, dan sebenarnya sesuatu seperti fon kepala dan kabel data.


Pixel style.jpg


Pixel style decoration.jpg


Booth decoration.jpg


Gaya hiasan gerai ini sangat baik, gaya piksel benar-benar nostalgia.


Pameran terakhir juga mengatakan bahawa pelanggan datang ke gerai kami untuk melihat sama ada skuter boleh bertanya sama ada ia boleh dikongsi. Adalah jelas bahawa skateboards perkongsian di luar negara adalah panas, jadi kebanyakan produk pameran tertumpu pada skuter elektrik, diikuti oleh Basikal elektrik, sesetengah syarikat pembelian mempunyai set penyelesaian bersama mereka sendiri, hanya perlu memilih skuter, dan beberapa pembekal skuter mempunyai penyelesaian skateboard bersama mereka untuk menyediakan perkhidmatan sehenti kepada pembeli.


爱路卡登CS-518电动滑板车


BARU: Alucard CS-518 Lipat Skuter Elektrik


Untuk merebut peluang pasaran dan menggunakan produk lama sebagai penyelesaian perkongsian tahun lepas, banyak pengeluar mempunyai banyak masalah, jadi perlu menyesuaikan model untuk mendapatkan jawapan yang lebih memuaskan.

Sepasang:Pengenalan Produk Skuter Baki HiC-star Seterusnya:Maklumat Pameran HiC-star April 2019