Inboard Lancar Skuter Elektrik Dengan Bateri Boleh Ganti

- Jan 04, 2019-

Shared electric scooters.jpg


Skuter elektrik bersama popular di Amerika Syarikat, dan banyak syarikat telah menyertai medan perang bersama. Jenama skateboard roda empat elektrik di Amerika juga memasuki bidang skuter elektrik, tetapi ia tidak dikongsi.


Mereka berkata skuter semasa di pasaran tidak cukup baik untuk pengguna. Mereka akan melancarkan skuter elektrik yang dikenali sebagai Glider, yang dijangka mula menjual pada Februari 2019 untuk $ 1,299.


Shared electric scooters.jpg


Glider dilengkapi dengan tayar pneumatik 10 inci, roda belakang dilengkapi dengan penyerap kejutan, dan dilengkapi dengan brek elektromagnet dan brek cakera untuk pemulihan kuasa. Bar handle adalah kaedah lipatan yang baru dirancang.


Glider menyokong penggantian bateri cepat. Lalai kilang dilengkapi dengan 2 bateri, setiap bateri menyokong hayat bateri 20 kilometer, tetapi harga bateri ganti tidak diumumkan.


Handster dan throttle glider telah direka bentuk semula untuk menyokong pelarasan kelajuan tiga kelajuan, serta sokongan untuk aplikasi mudah alih melalui Bluetooth atau Internet.


Program Glider kini bertujuan untuk peruncitan pengguna akhir, dan masih tidak diketahui sama ada ia akan menyertai perjalanan bersama.

Sepasang:Diluluskan oleh Kerajaan. Sebilangan besar Basikal Dikongsi Dan Skuter yang Dikongsi Akan Tersebar Sepanjang Washington Seterusnya:Sanya Railway Station pelancaran polis imbangan roda peronda buat pertama kalinya