Apakah Perjalanan Dengan Anda? Adakah Roda Baki Termasuk?

- Feb 22, 2019-

Spring outing.jpg


Bunga-bunga musim bunga di alam liar, apabila orang melihat bunga berwarna-warni dan wangi, mereka secara semula jadi akan berhenti dan menonton. Kajian mendapati bahawa tontonan bunga dapat menghilangkan ketegangan saraf dan keletihan visual. Di samping itu, tontonan bunga juga memberi manfaat kepada peraturan sistem saraf pusat dan memperbaiki pelbagai fungsi badan. Walau bagaimanapun, taman-taman untuk melihat bunga terlalu besar. Kita perlu menyediakan roda keseimbangan sebagai tambahan kepada makanan, minuman dan makanan lain! Dalam perjalanan musim bunga untuk berehat, anda akan terlalu letih.


balance wheel.jpg


Roda keseimbangan elektrik pintar, juga dikenali sebagai skuter mengimbangi elektrik elektrik, hoverboard elektrik dan sebagainya, umumnya memandu, tanpa pendikit dan brek, tetapi melalui pusat graviti badan dan joystick untuk mengawal pergerakan badan, badan bersandar ke hadapan, ke belakang mundur Berdiri lurus dan rem, miringkan tubuh ke kiri atau ke kanan atau ayunan batang joystick untuk menghidupkan atau menghidupkan, putar 360 ° di tempatnya, dan kecepatan pengemudi sebanding dengan sudut kecondongan tubuh. Sesetengah boleh menggunakan tuil kaki yang sepadan untuk mengawal badan roda keseimbangan dengan anak lembu dan tangan percuma.


Baki keseimbangan hijau, cerdas dan fleksibel, membawa anda pengalaman memandu baru. Ia adalah senjata yang ideal untuk menarik angin dan sejuk, hiburan dan kecergasan, perjalanan santai, pengiklanan, sambutan etika, rondaan keselamatan dan menembak mudah alih. Roda keseimbangan yang biasa digunakan di pasaran termasuk unicycles, dua roda, roda roda dan skuter. Akan ada lebih banyak orang pada musim bunga, roda keseimbangan roda dua lebih mudah dikendalikan, dan keupayaan daya tahannya kuat, anda boleh membawa kami melihat pemandangan yang lebih indah.

Sepasang:Cara Beli Roda Keseimbangan? Anda Perlu Tahu Tentang Maklumat Ini Seterusnya:Suhu Rendah Hujan Dan Salji Jalan Slippery, Berhati-hati Apabila Menunggang Basikal Bike Elektrik