ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLACK

ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLACK

ALUCARD Lamborghini Style 2 BUKU KELUASAN WHEELS SCOOTER 6.5 INCH BLACK, MODEL: CS-603 WARNA: HURUI 1. Huraian Skuter Alucard dengan roda 6.5 "Lamborghini adalah satu penyelesaian pintar, berteknologi maju yang memberikan pergerakan peribadi pengguna berdasarkan keseimbangan dinamik. ..

Maklumat produk


ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLACK ,

MODEL: CS-603

WARNA: BLACK


1. Penerangan

Skuter Alucard dengan roda 6.5 "gaya Lamborghini adalah penyelesaian pintar, berteknologi maju yang memberikan pergerakan peribadi pengguna berdasarkan prinsip mengimbangi dinamik yang mengira pusat graviti pengguna menggunakan gyroscope dan sensor pecutan. Menggunakan teknologi terkini dan proses pengeluaran, setiap skuter lulus ujian ketat untuk kawalan kualiti. Dengan cahaya, berat maksimum, reka bentuk mudah alih, kemudahan penggunaan, pelbagai, dan perkhidmatan OEM.


ALUCARD skuter imbangan dua roda menggunakan bahan mentah yang terbaik seperti papan utama, gyro, motor, Bateri Samsung dan teknologi pintar keselamatan pintar untuk memastikan keselamatan dan kebimbangan orang-orang yang bebas daripada pembakaran atau letupan yang tidak dijangka. Semua sijil seperti CE, RoHS, FCC, UL dan yang paling penting, paten boleh didapati untuk pengeksportan.

Model No:

CS-603

Nama Produk

Alucard Lamborghini Style 2 Wheel Self Balance Scooter 6.5 inci Wheel

Bahan:

ABS + PC

Beban Maksimum:

120KG

Kelajuan Max:

12km / j

Mileage Maks:

18-20km

Bateri:

4400mAh / Sumsung / bateri LG                            

Motor Kuasa:

500-700W

Sudut Tilt Max:

≤ 30 °

Berat bersih:

12KG

Waktu Pengecasan:

3 jam

Saiz tayar:

6.5inch (171mm)

Voltan Mengecas:

AC 110-220V 50-60Hz

Warna:

Merah, Hitam, Putih, Biru, Glod, Hijau, Disesuaikan.

2. Gambar produk

 

 

Barisan pengeluaran

Memuatkan

Sijil


Pameran

3. Panduan langkah demi langkah untuk menggunakan papan pengimbangan

Sebelum menggunakan papan penyeimbangan buat kali pertama, pengguna mesti membaca semua arahan dengan teliti supaya mereka memahami cara paling selamat untuk menunggang

Langkah 1 : Perlahan-lahan tekan butang hidup / mati untuk menggerakkan Lembaga Pengimbangan .

Langkah 2 : Letakkan kaki di salah satu pad kaki, tunggu penunjuk untuk menyala, dan kemudian berdiri di atas kaki yang lain dengan kaki anda yang lain.

Langkah 3: Apabila anda berdiri tegak di atas papan, gunakan pusat graviti anda untuk mengarahkan cara skuter mengimbangi bergerak-maju ke depan atau ke belakang untuk bergerak ke arah itu, atau putaran bebas-tetapi pastikan anda tidak bersandar terlalu banyak .

Nota : Skuter baki tidak boleh digunakan jika ia tidak seimbang. Jika ia tidak sepenuhnya mendatar, ia akan berbunyi amaran apabila anda melangkah padanya dan papan baki akan memasuki mod perlindungan kira-kira automatik.

Menggunakan papan pengimbangan anda dengan selamat

Langkah 4 : Gunakan papan untuk berpaling ke kanan dan ke kiri.

Langkah 5 : Matikan papan pengimbangan dan lepaskan ke belakang papan penyeimbang dengan satu kaki terlebih dahulu, dan langkah dengan yang lain.

Nota : Jangan membuat dan terputus apabila bergerak pada kelajuan tinggi, kerana ini mungkin berbahaya.

Jangan menghidupkan papan pengimbangan sambil melangkah lekuk, ans ini dapat menyebabkan skuter kehilangan keseimbangan.

Lihat imej halaman seterusnya.

Imej: bergerak ke depan pada kaki kanan anda untuk menghidupkan kiri, dan bergerak ke depan di sebelah kiri anda untuk berpaling ke kanan.


Amaran!

. Anda boleh kehilangan keseimbangan, jatuh ke objek atau jatuh papan penyeimbangan anda dan menyakiti diri anda pada bila-bila masa! Untuk mengelakkan ini, pastikan anda telah membaca panduan pengguna dengan teliti sebelum digunakan. Sebelum menggunakan skuter mengimbangi diri anda, pastikan ia berfungsi dengan betul dan anda sudah biasa dengan cara menggunakan semua aksesori.


Sepasang:WHOLESALE ALUCARD 4.5 INCH TWO-WHEEL BALANCE Scooters For Kids Seterusnya:ALUCARD Knight Style 2 WHEELS BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLACK

Siasatan