ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLUETOOTH BLUE, MODEL: CS-603B COLOR: BLUE 1. Deskripsi Alucard skuter dengan 6.5 "roda Lamborghini gaya dengan bluetooth adalah pintar, penyelesaian teknologi yang maju yang menyediakan gerakan peribadi pengguna berdasarkan ...

Maklumat produk

ALUCARD Style Lamborghini 2 KAKAIAN BELAKANG WHEELS SELF 6.5 INCH WITH BLUETOOTH BLUE ,

MODEL: CS-603B

WARNA: BLUE


1. Penerangan

Skuter Alucard dengan gaya 6.5 "roda gaya Lamborghini dengan bluetooth merupakan penyelesaian yang bijak, maju teknologi yang menyediakan pergerakan peribadi pengguna berdasarkan prinsip mengimbangi dinamik yang mengira pusat graviti pengguna menggunakan gyroscope dan sensor pecutan. Menggunakan teknologi terkini dan proses pengeluaran, setiap skuter lulus ujian ketat untuk kawalan kualiti. Dengan cahaya, berat maksimum, reka bentuk mudah alih, kemudahan penggunaan, pelbagai, dan perkhidmatan OEM.


ALUCARD skuter baki dua roda menggunakan bahan mentah terbaik seperti papan utama, gyro, motor, Bateri Samsung dan teknologi pintar keselamatan pintar untuk memastikan keselamatan dan kebimbangan orang percuma mengenai pembakaran atau letupan yang tidak dijangka. Semua sijil seperti CE, RoHS, FCC, UL dan yang paling penting, paten boleh didapati untuk mengeksport.

Model No:

CS-603B

Nama Produk

Alucard Lamborghini Style 2 Wheel Self Balancing Scooter 6.5 inci Roda dengan BLUETOOTH BLUE

Bahan:

ABS + PC

Beban Maksimum:

120KG

Kelajuan Max:

12km / j

Mileage Maks:

18-20km

Bateri:

4400mAh / Sumsung / bateri LG                           

Motor Kuasa:

500-700W

Sudut Tilt Max:

≤ 30 °

Berat bersih:

12KG

Waktu Pengecasan:

3 jam

Saiz tayar:

6.5inch (171mm)

Voltan Mengecas:

AC 110-220V 50-60Hz

Warna:

Merah, Hitam, Putih, Biru, Glod, Hijau, Disesuaikan.


Bahagian ini memberi anda maklumat dan amaran mengenai penggunaan papan penyeimbangan , supaya anda dapat tetap selamat sekaligus berseronok. Supaya anda dapat menikmati papan pengimbangan anda dengan selamat, sila baca panduan pengguna ini terlebih dahulu. Beri perhatian khusus kepada amaran pengguna, kerana anda perlu memikirkan perkara ini apabila menunggang skuter mengimbangi anda jika anda ingin mempunyai pengalaman yang selamat dan menyeronokkan.

Sepasang:ALUCARD Lamborghini Style 2 WHEELS BALANCE SELF SCOOTER 6.5 INCH BLUETOOTH RED Seterusnya:ALUCARD LIGHTNING Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH YELLOW

Siasatan