ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH White

ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH White

ALUCARD Knight Style 2 WHEELS BALANCE SCOOTER 6.5 INCH DENGAN BLUETOOTH MODEL Putih: CS-605B WARNA: PUTIH 1. Huraian Skuter Alucard dengan roda 6.5 "Knight gaya adalah penyelesaian pintar, berteknologi maju yang memberikan pergerakan peribadi pengguna berdasarkan keseimbangan dinamik ...

Maklumat produk

ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH White

MODEL: CS-605B

WARNA: PUTIH


1. Penerangan

Skuter Alucard dengan roda 6.5 "gaya Knight adalah satu penyelesaian pintar, berteknologi maju yang memberikan pergerakan peribadi pengguna berdasarkan prinsip mengimbangi dinamik yang mengira pusat graviti pengguna menggunakan gyroscope dan sensor percepatan. Menggunakan teknologi terkini dan proses pengeluaran, setiap skuter lulus ujian ketat untuk kawalan kualiti. Dengan cahaya, berat maksimum, reka bentuk mudah alih, kemudahan penggunaan, pelbagai, dan perkhidmatan OEM.


Bergerak mengikut graviti badan anda

 

1.Untuk bergerak ke hadapan atau ke belakang pada skuter elektrik mini, pengendara hanya bersandar sedikit ke hadapan atau ke belakang.

 

2.Untuk berbelok ke kiri atau kanan, pengendara hanya bergerak kaki di pedal kiri atau kanan.

 

3.Stand lurus, anda akan berhenti bergerak.

 

Anda mendapat rasa kekuatan dan kelajuan, namun anda juga merasakan rasa selamat dan kawalan mutlak, semuanya merasakan semula jadi, selamat dan naluri.

Sepasang:ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH BLACK Seterusnya:ALUCARD Lamborghini Style 2 WHELLE BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH SPEAKERS & REMOTE CONTROL BLACK

Siasatan