ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH BLACK

ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH BLACK

ALUCARD Knight Style 2 WHEELS BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLUETOOTH BLACK, MODEL: CS-605B WARNA: BLACK 1. Huraian Skuter Alucard dengan roda 6.5 "Knight gaya adalah penyelesaian pintar, berteknologi maju yang memberikan pergerakan peribadi pengguna berdasarkan dinamik mengimbangi ...

Maklumat produk

ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH BLACK ,

MODEL: CS-605B

WARNA: BLACK


1. Penerangan

Skuter Alucard dengan roda 6.5 "gaya Knight adalah satu penyelesaian pintar, berteknologi maju yang memberikan pergerakan peribadi pengguna berdasarkan prinsip mengimbangi dinamik yang mengira pusat graviti pengguna menggunakan gyroscope dan sensor percepatan. Menggunakan teknologi terkini dan proses pengeluaran, setiap skuter lulus ujian ketat untuk kawalan kualiti. Dengan cahaya, berat maksimum, reka bentuk mudah alih, kemudahan penggunaan, pelbagai, dan perkhidmatan OEM.

Model No:

Model No: CS-605B

Nama Produk

Alucard Knight Style 2 Wheel Self Balancing Scooter 6.5 inci Roda Dengan Bluetooth Black

Bahan:

ABS + PC

Beban Maksimum:

120KG

Kelajuan Max:

12km / j

Mileage Maks:

18-20km

Bateri:

4400mAh / Sumsung / bateri LG                          

Motor Kuasa:

500-700W

Sudut Tilt Max:

≤ 30 °

Berat bersih:

12KG

Waktu Pengecasan:

3 jam

Saiz tayar:

6.5inch (171mm)

Voltan Mengecas:

AC 110-220V 50-60Hz

Warna:

Merah, Hitam, Putih, Biru, Glod, Hijau, Disesuaikan.

ALUCARD skuter imbangan dua roda menggunakan bahan mentah yang terbaik seperti papan utama, gyro, motor, Bateri Samsung dan teknologi pintar keselamatan pintar untuk memastikan keselamatan dan kebimbangan orang-orang yang bebas daripada pembakaran atau letupan yang tidak dijangka. Semua sijil seperti CE, RoHS, FCC, UL dan yang paling penting, paten boleh didapati untuk mengeksport.


Menyambungkan dengan pembesar suara bluetooth

Hidupkan skuter, anda akan mendengar " masukkan bluetooth " kemudian buka telefon bimbit anda atau peranti bluetooth lain, cari dan sambungkan. Selepas mendengar " bersambung dengan jayanya ", anda boleh memainkan muzik dari telefon anda atau peranti muzik bluetooth lain.

Sepasang:ALUCARD Knight Style 2 WHELLE BALANCE SCOOTER 6.5 INCH DENGAN BLUETOOTH SPEAKER & REMOTE CONTROL White Seterusnya:ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH WITH BLUETOOTH White

Siasatan