Hoverboard 10 inci dengan pemegang

Hoverboard 10 inci dengan pemegang

BORONG ALUCARD BERODA dua baki SCOOTERModel No.: CS-T202Color: White1.Description●The sejuk peranti untuk young●Riding dan alat kawalan jauh, dua cara untuk play●Easy untuk belajar dan mudah untuk carry●Ow

Maklumat produk

ALUCARD BORONG BERODA DUA BAKI SKUTER

Model No.: CS-T202

Warna: putih


1. Penerangan

●Kod sejuk peranti untuk kanak-kanak

●Riding dan alat kawalan jauh, dua cara untuk memainkan

●Easy untuk belajar dan mudah menjalankan

●Own melengkapkan sijil kualiti dan teknologi banyak Peti Deposit Keselamatan

Julat jarak ●Long km 20

ALUCARD beroda dua baki skuter menggunakan bahan-bahan mentah terbaik seperti papan utama, giroskopik, motors, bateri Samsung dan pintar teknologi dilindungi Keselamatan untuk memastikan keselamatan dan percuma kebimbangan rakyat pembakaran tidak dijangka atau letupan. Semua sijil seperti CE, Rosh, FCC, UL dan yang paling penting, paten disediakan untuk mengeksport.


Parameter untuk skuter elektrik baki Alucard

Nombor model

CS-T202

Berat bersih

13.5kg

Beban yang minimum

25kg

Beban maksimum

120kg

Kelajuan maksimum

15km/j

Julat maksimum

20km

Jejari bulatan menukarkan

0m

Bateri

Bateri boleh dicas semula litium

Mengenakan syarat-syarat

100-240V 50 atau 60 Hz

Berat bateri

1.5kg

Panjang, lebar

52 SM * 24.5 cm

Mengendalikan ketinggian

140 SM

Perjalanan dengan ketinggian

14.4cm

Jenis tayar

Tayar pepejal

Keupayaan bateri

36V 5.8Ah

2. produk gambar
3.Step-demi-langkah panduan untuk menggunakan papan mengimbangi

langkah-langkah

Langkah 1: Tekan butang hidup/mati untuk kuasa Lembaga berlegar-legar menatang naik.

Langkah 2: Letakkan kaki anda di papan dan clamp pemegang dengan kaki anda.

Langkah 3: Setelah anda sudah bersedia untuk pergi, menggunakan kaki untuk mengawal arah bergerak skuter elektrik mengimbangi, tetapi pastikan baki anda.

Langkah 4: Langkah off ke belakang Lembaga Pengarah mengimbangi dengan satu kaki pertama, dan langkah off dengan yang lain.

Nota-Nota

Nota 1: apabila anda menolak ke belakang, ia akan berbunyi keluar amaran untuk mengingatkan anda supaya berhati-hati dalam kes terhempas beberapa halangan.

Nota 2: Jangan membuat dan mendadak bertukar semasa bergerak pada kelajuan tinggi, kerana ini boleh membahayakan.

Note3:do tidak memasang papan mengimbangi manakala terabas mencondong untuk mengelakkan menyebabkan skuter untuk mengurangkan baki.

Note4: e-skuter ini boleh bergerak sebagai niat anda untuk sensor yang pandai menganalisis tindakan kaki. Jadi anda hanya perlu untuk mengawal kenderaan elektrik pintar dengan kaki anda.

4. garis panduan penggunaan selamat

Seksyen ini memberikan anda maklumat dan amaran mengenai penggunaan papan yang mengimbangi, supaya anda boleh tinggal benar-benar selamat sambil berseronok. Jadi sila baca melalui garis panduan pengguna ini terlebih dahulu. Memberi perhatian khusus kepada amaran pengguna seperti anda akan perlu untuk kisah ini ketika Menunggang skuter mengimbangi anda jika anda ingin mempunyai pengalaman yang selamat dan menyeronokkan.

Amaran!

. Anda bertanggungjawab untuk kehilangan imbangan, kemalangan di ke objek atau jatuh Lembaga Pengarah anda mengimbangi dan mencederakan diri sendiri pada bila-bila masa! Untuk mengelakkan ini, memastikan bahawa anda benar-benar telah membaca panduan pengguna sebelum digunakan.

. Sebelum menggunakan skuter mengimbangi diri anda, pastikan ia berfungsi dengan betul dan bahawa anda telah membiasakan diri dengan cara penggunaan semua aksesori.

. Apabila belajar bagaimana untuk perjalanan Lembaga Pengarah mengimbangi anda, pastikan anda mempunyai memakai peralatan perlindungan, seperti topi keledar, pad lutut, siku tuala wanita, dan sebagainya.

. Skuter tidak boleh digunakan untuk membawa lebih daripada satu orang.

. Tidak boleh menggantikan motor dengan dengan satu alternatif pihak ketiga.

. Kanak-kanak yang kurang daripada 25KG berat badan tidak boleh menggunakan produk ini, dan kanak-kanak yang menggunakan elektrik keseimbangan diri hover Lembaga hendaklah diselia oleh seorang dewasa setiap masa.

. Orang-orang dengan penyakit jantung, tekanan darah tinggi tidak dicadangkan untuk menggunakan produk ini. Wanita hamil dan orang Kurang Upaya juga harus mengelak daripada menggunakan produk ini.

. Menggunakan skuter baki hendaklah tertakluk kepada peraturan-peraturan trafik. Pastikan anda menghormati berhampiran pejalan kaki.

. Membuat anda kedua belah kaki rata di atas tuala wanita kaki semasa menunggang skuter imbangan diri

. Kuda kereta elektrik pada kelajuan yang selamat untuk anda dan orang di sekeliling anda, dan ini akan memudahkan anda untuk berhenti.

. Pastikan jarak cukup antara Lembaga anda untuk mengelakkan kemalangan jika anda mengetepikan dengan orang lain pada lain baki skuter.

. Jangan biarkan diri anda terganggu semasa menunggang Lembaga Pengarah mengimbangi anda, dengan mengambil panggilan telefon, mendengar muzik, atau hanya hanyut ke daydream satu!

. Anda tidak perlu slaid pada permukaan yang basah, terbalik bagi jarak jauh, Menunggang pada kelajuan tinggi, atau berpaling sambil bergerak cepat.

. Tidak perlu menggunakan produk ini ke atas halangan-halangan, ais atau salji.

. Baca manual arahan dengan teliti sebelum anda menggunakan Lembaga Pengarah mengimbangi anda.

5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, somatosensory kenderaan, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter Baki pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!
Sepasang:Lamborghini dua roda skuter Seterusnya:Skuter kanak-kanak

Siasatan