15 inci Smart skuter dengan pemegang

15 inci Smart skuter dengan pemegang

BORONG ALUCARD 15 inci dua RODA baki SKUTER dengan No. HANDLEModel: CS-T201Color: White1.DescriptionWith perkembangan masa dan teknologi, kenderaan yang sangat biasa kepada kita semua sekarang dan sp

Maklumat produk

BORONG ALUCARD 15 INCI RODA DUA BAKI SKUTER DENGAN PEMEGANG

Model No.: CS-T201

Warna: putih

1. Penerangan

Dengan perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada kita semua sekarang dan khusus, kenderaan bermotor elektrik tidak kemewahan lagi, kami juga mempunyai lebih banyak pilihan untuk dipilih, manakala baki elektrik beroda dua skuter dengan pemegang, yang merupakan hasil alam sekitar yang popular bagi orang-orang moden untuk melayan dan naik, hanya salah seorang daripada mereka!

ALUCARD baki beroda dua skuter dengan pemegang menggunakan bahan-bahan mentah terbaik seperti papan utama, giroskopik, motors, bateri Samsung dan pintar teknologi dilindungi Keselamatan untuk memastikan keselamatan dan percuma kebimbangan rakyat pembakaran tidak dijangka atau letupan. Semua sijil seperti CE, Rosh, FCC, UL dan yang paling penting, paten disediakan untuk mengeksport.

Spesifikasi

Spesifikasi

Parameter

Butir-butir

Nama produk

Alucard besar roda Bluetooth Hoverboard skuter keseimbangan diri dengan pemegang


Nombor model

CS-T201


Pergerakan aci kawalan

Mendatar


Berat badan

26kg

Aksesori Standard

Max.Speed

Kira-kira 18km/j

Laju alert diaktifkan pada 12km/j

Max.Range

15-35km

berbeza dengan berat rider's, keadaan jalan dan suhu

Sudut Max.Climbing

Kira-kira 15°

Rider yang seberat 60kg mendapat sehingga 18°

Suhu kerja

-10℃-40℃

Terbaik di 10℃-30℃

Max.Load

120kg


Caj voltan

AC220V 50-60Hz

Pilihan: 110V/110V-240V

Masa cas

4-6 jam


Saiz

Panjang: 60 cm, lebar: 39 cm, tinggi: 130 cm


Saiz tayar

15 inci


Ketinggian platform

22.5cm


Ketinggian casis

10 SM


2. produk gambar


3. soalan-soalan lazim

Panduan langkah demi langkah menggunakan papan mengimbangi

Langkah 1: Perlahan-lahan tekan butang hidup/mati untuk kuasa Lembaga Pengarah mengimbangi sehingga.

Langkah 2: Letakkan kaki anda di papan dan memegang pemegang untuk membuat elektrik baki berlegar-legar papan baunya graviti anda.

Langkah 3: Setelah anda sedang berdiri stably di papan, tolak pemegang ke hadapan/ke belakang/kanan/kiri untuk mengarahkan yang cara skuter elektrik bergerak.

Langkah 4: Mulakan papan mengimbangi, dan melangkah keluar ke bahagian belakang papan mengimbangi dengan satu kaki pertama, dan langkah off dengan yang lain.

Sedikit kemahiran untuk mengendalikan skuter imbangan diri

· Hanya berehat selama anda Kuda pertama. Mungkin papan akan menggoncang sedikit kerana ketegangan anda apabila anda berdiri di atas pedal tersebut. Itulah OK, anda akan mendapati kira-kira tidak lama lagi.

· Perjalanan ini E-skuter perlahan-lahan apabila anda belajar untuk menguruskan dan melakukan tidak membuat badan anda terlalu banyak bersandar.

· Apabila anda sudah mahir cukup untuk perjalanan anda boleh mencuba untuk melakukan drift.

Lihat imej:


4. garis panduan penggunaan selamat

Seksyen ini memberikan anda maklumat dan amaran mengenai penggunaan papan yang mengimbangi. Jadi anda boleh tinggal benar-benar selamat sambil berseronok. Hanya memberi perhatian khusus kepada amaran ini dan ingat mereka untuk pengalaman anda selamat dan menyeronokkan.

Amaran!

. Apabila belajar bagaimana untuk perjalanan Lembaga Pengarah mengimbangi anda, pastikan anda mempunyai memakai peralatan perlindungan, seperti topi keledar, pad lutut, siku tuala wanita, dan sebagainya.

. Dua roda skuter direka untuk membawa seorang sahaja.

. Menggantikan motor skuter elektrik dengan alternatif pihak ketiga yang tidak dibenarkan.

. Kanak-kanak yang kurang daripada 25KG berat badan tidak boleh menggunakan produk ini, dan kanak-kanak yang menggunakan skuter hendaklah diselia oleh seorang dewasa sepanjang masa.

. Menggunakan kenderaan baki tersebut perlu mematuhi peraturan trafik. Pastikan anda menghormati berhampiran pejalan kaki.

. Pastikan kaki anda pada pedal yang semasa menunggang skuter keseimbangan diri.

. Memakai pakaian sukan yang waras bila menggunakan produk ini, kerana ini akan membantu anda untuk bertindak balas lebih cepat dalam keadaan kecemasan.

. Lembaga Pengarah mengimbangi Menunggang pada kelajuan itu adalah selamat untuk anda dan orang di sekeliling anda, dan ini akan membuat ia lebih mudah bagi anda untuk berhenti.

. Pastikan jarak cukup antara Lembaga anda untuk mengelakkan kemalangan jika anda mengetepikan dengan orang lain pada lain baki skuter.

. Naik kenderaan elektrik anda pintar di tempat gelap atau terang buruk.

. Melarang menggunakan produk ini ke atas halangan-halangan, ais atau salji.

. Baca manual arahan dengan teliti sebelum anda menggunakan Lembaga Pengarah mengimbangi anda.

5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, somatosensory kenderaan, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter Baki pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!Sepasang:Hoverboard 10 inci dengan pemegang Seterusnya:tidak

Siasatan