Lamborghini dua roda skuter

Lamborghini dua roda skuter

Gaya Lamborghini ALUCARD 2 RODA sendiri baki SKUTER 6.5 inci dgn merah BLUETOOTH, MODEL: CS-603BCOLOR:RED1. Skuter DescriptionThe Alucard dengan 6.5″ roda Lamborghini gaya adalah untuk technol pintar,

Maklumat produk

Gaya Lamborghini ALUCARD 2 RODA sendiri baki SKUTER 6.5 inci dgn BLUETOOTH merah,

MODEL: CS-603B

WARNA: MERAH

1. Penerangan

Skuter Alucard dengan gaya Lamborghini roda 6.5″ merupakan seorang pintar, penyelesaian yang memberikan pergerakan pengguna peribadi berdasarkan prinsip-prinsip mengimbangi dinamik mengira pengguna pusat graviti menggunakan Pengesan giroskop dan pecutan yang berteknologi maju. Menggunakan proses teknologi dan pengeluaran yang tempahan, lulus skuter setiap ujian kawalan kualiti yang ketat. Dengan cahaya, berat max, Reka bentuk mudah alih, mudah digunakan, pelbagai dan perkhidmatan OEM.

ALUCARD beroda dua baki skuter menggunakan bahan-bahan mentah terbaik seperti papan utama, giroskopik, motors, bateri Samsung dan pintar teknologi dilindungi Keselamatan untuk memastikan keselamatan dan percuma kebimbangan rakyat pembakaran tidak dijangka atau letupan. Semua sijil seperti CE, Rosh, FCC, UL dan yang paling penting, paten disediakan untuk mengeksport.


Model No:

CS-603B

Nama produk

Alucard Lamborghini gaya 2 roda sendiri baki skuter 6.5 inci roda dengan BLUETOOTH merah

Bahan:

ABS + PC

Max beban:

120KG

Kelajuan maksimum:

12km/j

Max Mileage:

18-20km

Bateri:

4400mAh/Sumsung/LG bateri

Kuasa Motor:

500-700W

Sudut Max Tilt:

≤ 30°

Berat bersih:

12KG

Masa pengisian:

3 jam

Saiz tayar:

6.5inch(171mm)

Mengecas voltan:

AC 110-220V 50-60Hz

Warna:

Merah, hitam, putih, biru, Glod, Green, disesuaikan.

2. produk gambarBarisan pengeluaran

Memuatkan

Sijil

Pameran


3.Step-demi-langkah panduan untuk menggunakan papan mengimbangi

Sebelum menggunakan papan mengimbangi buat pertama kalinya, pengguna perlu membaca semua arahan dengan teliti supaya mereka memahami cara paling selamat untuk perjalanan

Langkah 1: Perlahan-lahan tekan butang hidup/mati untuk kuasa Lembaga Pengarah mengimbangi sehingga.

Langkah 2: Tempat kaki pada salah satu daripada pad kaki, menunggu petunjuk untuk menyala, dan kemudian berdiri di atas pad kaki lain dengan kaki anda yang lain.

Langkah 3: Setelah anda sedang berdiri stably di papan, gunakan pusat graviti anda untuk mengarahkan yang jauh ke hadapan pergerakan-lean skuter mengimbangi atau ke belakang untuk bergerak ke arah itu, atau spin percuma- tetapi pastikan anda tidak bersandar terlalu banyak.

Nota: Skuter baki tidak boleh digunakan jika ia tidak diseimbangkan. Jika ia tidak benar-benar melintang, ia akan berbunyi keluar amaran apabila anda melangkah di atasnya dan keseimbangan Lembaga Pengarah akan memasuki mod perlindungan automatik baki.

Menggunakan Lembaga Pengarah mengimbangi anda dengan selamat

Langkah 4: Menggunakan Lembaga untuk belok kanan dan kiri.

Langkah 5: Mulakan papan mengimbangi, dan melangkah keluar ke bahagian belakang papan mengimbangi dengan satu kaki pertama, dan langkah off dengan yang lain.

Nota: Jangan membuat dan mendadak bertukar semasa bergerak pada kelajuan tinggi, kerana ini boleh membahayakan.

Memasang papan mengimbangi manakala terabas mencondong, ans ini boleh menyebabkan skuter kehilangan keseimbangan.

Imej: bergerak ke hadapan kaki kanan anda untuk Belok kiri, dan bergerak ke hadapan di sebelah kiri anda untuk belok kanan.

1. Sila berpakaian peralatan perlindungan keselamatan seperti sarung tangan, pad siku dan lutut pad.

2. harus tidak akan dapat Menunggang increase sibuk dan tempat-tempat Crowded.

3. harus tidak akan dapat Menunggang di jalan raya yg meduduki-lonjak, seperti kotoran, Jalan batu kelikir.

4. Sekiranya tidak akan dapat di lebih daripada 30 ° susur Menunggang naik dan turun.

5. kanak-kanak di bawah umur 12 tidak mencadangkan kajian dan Kuda.

6. tidak disyorkan Berbasikal di musim sejuk Utara.

7. hendaklah menaiki kenderaan di jalan raya.

4. garis panduan penggunaan selamat

Seksyen ini memberikan anda maklumat dan amaran mengenai penggunaan papan yang mengimbangi, supaya anda boleh tinggal benar-benar selamat sambil berseronok. Supaya anda boleh menikmati Lembaga Pengarah mengimbangi anda dengan selamat, sila baca melalui garis panduan pengguna ini terlebih dahulu. Memberi perhatian khusus kepada amaran pengguna seperti anda akan perlu ingat ini diingat ketika Menunggang skuter mengimbangi anda jika anda ingin mempunyai pengalaman yang selamat dan menyeronokkan.

5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, somatosensory kenderaan, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter Baki pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!

Sepasang:Skuter baki 8 inci dengan pemegang Seterusnya:Hoverboard 10 inci dengan pemegang

Siasatan