Skuter elektrik dewasa baru

Skuter elektrik dewasa baru

ALUCARD 6.5 inci dua RODA mengimbangi Basikal SCOOTERModel No.: CS-607Color: getah kelapa Red1.Description①.Product nama: ALUCARD 6.5 inci dua RODA mengimbangi Basikal SCOOTER②.Mainboard: Hanghong ③.Over-charge

Maklumat produk

ALUCARD 6.5 INCI DUA RODA MENGIMBANGI MOTOSIKAL SKUTER

Model No.: CS-607

Warna: Getah minyak merah

1. Penerangan

Nama ①.Product: ALUCARD 6.5 inci dua RODA mengimbangi motosikal SKUTER

②.Mainboard: Hanghong

Perlindungan ③.over-charge: Ya

④.sample: disediakan

⑤.Delivery masa: 3-7dyas

Perlindungan bateri ⑥.Low: Ya

⑦.Certification: pembekal emas, CE, ROSH, FCC dll

Kerja berpasukan ⑧.Special untuk dijual-selepas Perkhidmatan

⑨.OEM jenama anda, boleh disesuaikan logo syarikat

⑩.Color: merah, hitam, putih, biru, Glod, Green, disesuaikan.

2. produk gambar3.Step-demi-langkah panduan untuk menggunakan papan mengimbangi

4. garis panduan penggunaan selamat

Seksyen ini memberikan anda maklumat dan amaran mengenai penggunaan papan yang mengimbangi, supaya anda boleh tinggal benar-benar selamat sambil berseronok. Supaya anda boleh menikmati Lembaga Pengarah mengimbangi anda dengan selamat, sila baca melalui garis panduan pengguna ini terlebih dahulu. Memberi perhatian khusus kepada amaran pengguna seperti anda akan perlu ingat ini diingat ketika Menunggang skuter mengimbangi anda jika anda ingin mempunyai pengalaman yang selamat dan menyeronokkan.

Amaran!

. Anda bertanggungjawab untuk kehilangan imbangan, kemalangan di ke objek atau jatuh Lembaga Pengarah anda mengimbangi dan mencederakan diri sendiri pada bila-bila masa! Untuk mengelakkan ini, memastikan bahawa anda benar-benar telah membaca panduan pengguna sebelum digunakan. Sebelum menggunakan skuter mengimbangi diri anda, pastikan ia berfungsi dengan betul dan bahawa anda telah membiasakan diri dengan cara penggunaan semua aksesori.

. Apabila belajar bagaimana untuk perjalanan Lembaga Pengarah mengimbangi anda, pastikan anda mempunyai memakai peralatan perlindungan, seperti topi keledar, pad lutut, siku tuala wanita, dan sebagainya.

. Produk ini hanya direka bentuk untuk membawa seorang, dan tidak boleh digunakan untuk anda untuk feri orang lain tentang!

. Ia telah tidak dibenarkan untuk menggantikan motor dengan satu alternatif pihak ketiga.

. Kanak-kanak yang berat kurang daripada 30KG tidak boleh menggunakan produk ini, dan kanak-kanak yang lebih berat perlu diselia oleh seorang dewasa pada setiap masa.

. Penghidap penyakit jantung, tekanan darah tinggi atau isu-isu mobiliti tidak perlu menggunakan produk ini. Wanita hamil dan orang Kurang Upaya juga harus mengelak daripada menggunakan produk ini.

. Produk ini tidak boleh digunakan jika anda mempunyai dimakan alkohol atau mengambil ubat-ubatan, dan anda harus tidak membawa barang-barang di tangan anda semasa menunggang papan.

. Penggunaan skuter baki adalah tertakluk kepada peraturan-peraturan trafik. Pastikan anda menghormati berhampiran pejalan kaki.

. Apabila menggunakan skuter elektrik, mengetahui halangan-halangan serta-merta dalam frond anda dan dalam jarak-mempunyai garis yang jelas atau penglihatan akan membantu anda menunggang dengan selamat!

. Apabila Kuda papan mengimbangi, rehatkan sedikit bengkok lutut anda dan badan anda supaya anda boleh menyimpan kira-kira baik.

. Semasa menunggang skuter keseimbangan diri, pastikan kedua-dua kaki rata di atas pad kaki.

. Memakai pakaian sukan yang waras bila menggunakan produk ini, kerana ini akan membantu anda untuk bertindak balas lebih cepat dalam keadaan kecemasan.

. Skuter tidak boleh digunakan untuk membawa lebih daripada satu orang.

. Gabungan berat rider dan apa-apa yang mereka membawa hendaklah tidak melebihi berat maksimum yang dinyatakan dalam langkah-langkah keselamatan.

. Mesti ada satu beban yang mencukupi dalam Lembaga Pengarah mengimbangi, sebaliknya pengguna boleh memudaratkan diri sendiri atau Lembaga Pengarah. Di samping itu, beban mesti lebih besar dari had berat minimum dinyatakan dalam langkah-langkah keselamatan, sebaliknya pengguna akan dapat mengawal papan hover, dan akan menuruni Bukit, melambatkan atau berhenti akan menjadi tidak selamat khususnya!

. Sentiasa naik papan mengimbangi pada kelajuan yang selamat untuk anda dan orang di sekeliling anda, dan ini akan membuat ia lebih mudah bagi anda untuk berhenti.

. Jika anda mengetepikan dengan orang lain pada lain baki skuter, pastikan untuk memastikan cukup jarak antara Lembaga anda untuk mengelakkan kemalangan.

. Tetap berjaga-jaga sepanjang masa, kerana saat anda mengendarai skuter anda, anda sedang berdiri 10cm dari tanah.

. Apabila memasang papan mengimbangi anda, pastikan pengawalan pusat graviti anda supaya anda tidak hilang keseimbangan dan jatuh.

. Jangan biarkan diri anda terganggu semasa menunggang Lembaga Pengarah mengimbangi anda, dengan mengambil panggilan telefon, mendengar muzik, atau hanya hanyut ke daydream satu!

. Anda tidak perlu slaid pada permukaan yang basah, terbalik bagi jarak jauh, Menunggang pada kelajuan tinggi, atau berpaling sambil bergerak cepat.

. Naik skuter baki anda di tempat gelap atau terang buruk.

. Cuba Elakkan menggunakan produk ini ke atas halangan-halangan, ais atau salji.

. Bila Menunggang, mengelakkan halangan littered atas alasan dan memulas laluan.

. Jangan gunakan produk ini di kawasan-kawasan yang terhad dengan banyak halangan.

. Hanya menggunakan Lembaga Pengarah mengimbangi diri anda apabila ia berfungsi dengan betul, jika tidak, berhenti menggunakannya dengan serta-merta.

. Jangan gunakan pada slops curam.

. Jangan gunakan Lembaga Pengarah mengimbangi anda jalan-jalan awam.

. Baca manual arahan dengan teliti sebelum anda menggunakan Lembaga Pengarah mengimbangi anda.

. Anda seharusnya sentiasa menggunakan protectors(supplied) ini apabila anda menggunakan skuter anda.

. Sila ambil perhatian bahawa maksimum kelajuan-bergantung pada berat badan anda-adalah 18km/j, tetapi kami mengesyorkan anda tidak pergi lebih cepat daripada 10km/j. Jika anda pergi lebih cepat daripada ini, isyarat penggera akan memberitahu anda.

. Gunakan alat pelindung kepala, siku dan lutut. Lembaga Pengarah mengimbangi adalah kurang sesuai, atau tidak langsung sesuai untuk digunakan pada permukaan yang tidak sekata, curam atau basah dan sejuk beku Taman.

5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, somatosensory kenderaan, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter Baki pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!


Sepasang:Cukup 2 roda skuter elektrik Seterusnya:U gaya dua roda skuter

Siasatan