Hoverboards biasa

Hoverboards biasa

BORONG ALUCARD 6.5 inci BERODA dua baki SCOOTERModel No.: CS-600Color: White1.DescriptionWith perkembangan masa dan teknologi, kenderaan yang sangat biasa kepada kita semua sekarang dan khususnya,

Maklumat produk

BORONG ALUCARD 6.5 INCI BERODA DUA BAKI SKUTER

Model No.: CS-600

Warna: putih

1. Penerangan

Dengan perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada kita semua sekarang dan khusus, kenderaan bermotor elektrik tidak kemewahan lagi, kami juga mempunyai lebih banyak pilihan untuk dipilih, manakala baki elektrik beroda dua skuter, yang merupakan hasil alam sekitar yang popular bagi orang-orang moden untuk melayan dan naik, hanya salah seorang daripada mereka!

ALUCARD beroda dua baki skuter menggunakan bahan-bahan mentah terbaik seperti papan utama, giroskopik, motors, bateri Samsung dan pintar teknologi dilindungi Keselamatan untuk memastikan keselamatan dan percuma kebimbangan rakyat pembakaran tidak dijangka atau letupan. Semua sijil seperti CE, Rosh, FCC, UL dan yang paling penting, paten disediakan untuk mengeksport.


Parameter

Nama produk

Skuter imbangan roda dua Alucard

Nombor model

CS-600

Bahan

ABS + PC

Max beban

120kg

Kelajuan maksimum

12km/j

Max Mileage

18-20km

Bateri

4400mAh/Sumsung/LG bateri

Kuasa Motor

500-700w

Sudut Max Tilt

≤ 30°

Berat bersih

100-240V 50 atau 60 Hz

Berat bateri

12kg

Masa mengecas

3 jam

Saiz tayar

6.5inch(171mm)

Voltan pengecasan

AC 110-220V 50-60Hz

2. produk gambarBateri


tentang kami

3. Bagaimana untuk menggunakan skuter elektrik ini

Pertama, anda perlu tekan butang kuasa kenderaan elektrik di atas.

Kedua, meletakkan satu kaki anda di papan dan berikut untuk meletakkan satu lagi, kemudian berdiri di atas skuter imbangan roda dua stably.

Ketiga, hanya t perlu menyesuaikan anda pusat graviti untuk mengawal arah (ke hadapan, ke belakang, Belok kiri/kanan atau giliran)

Sebagainya, jika anda ingin mulakan dari Lembaga Pengarah hover elektrik baki anda, anda akan lebih baik melangkah satu anda kaki keluar dari belakang, kemudian melangkah satu lagi mati.

Lihat imej:4. ciri-ciri kedua-dua roda diri skuter baki

· Siapa guaman untuk menggunakan e-skuter: pekerja, pelajar, pelancong, bikers, pelampau, dan plat fesyen, dan lain-lain.

· Mengubah cara anda keluar. Dan dua roda diri keseimbangan Lembaga Pengarah adalah alat yang hebat untuk Kuda Selain berjalan kaki.

· Pastikan laluan anda dengan masa yang moden

· Cool dan fesyen untuk sukan dan pergi

· Lebih baik untuk alam sekitar kita

· Mengucapkan selamat tinggal kepada perniagaan trafik dan pergi bilik

· Kenderaan elektrik baki kami mempunyai pelbagai jarak jauh

5. Nota

Nota 1: Pastikan anda memakai pelindung gigi sebelum anda naik.

Nota 2: Skuter baki tidak boleh digunakan jika ia tidak diseimbangkan.

Note3: Gantikan dengan motor dengan alternatif pihak ketiga.

Note4: Menunggang skuter elektrik baki anda pada kelajuan yang selamat.

Note5: Jika anda overspeed atau Lembaga Pengarah hover anda tidak seimbang, e-skuter akan meningkatkan penggera.

6. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, somatosensory kenderaan, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter Baki pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!
Sepasang:Berlegar-legar Kart bagi Hoverboard Seterusnya:Cermin mata 3D VR

Siasatan