Transformer 2 roda skuter

Transformer 2 roda skuter

BORONG ALUCARD 6.5 inci BERODA dua baki SCOOTERModel No.: CS-602BColor: white1. DescriptionWith perkembangan zaman dan teknologi, kenderaan yang sangat biasa kepada kita semua sekarang dan khususnya,

Maklumat produk

BORONG ALUCARD 6.5 INCI BERODA DUA BAKI SKUTER

Model No.: CS-602B

Warna: putih

1. Penerangan

Dengan perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada kita semua sekarang dan khusus, kenderaan bermotor elektrik tidak kemewahan lagi, kami juga mempunyai lebih banyak pilihan untuk dipilih, manakala baki elektrik beroda dua skuter, yang merupakan hasil alam sekitar yang popular bagi orang-orang moden untuk melayan dan naik, hanya salah seorang daripada mereka!

ALUCARD beroda dua baki skuter menggunakan bahan-bahan mentah terbaik seperti papan utama, giroskopik, motors, bateri Samsung dan pintar teknologi dilindungi Keselamatan untuk memastikan keselamatan dan percuma kebimbangan rakyat pembakaran tidak dijangka atau letupan. Semua sijil seperti CE, Rosh, FCC, UL dan yang paling penting, paten disediakan untuk mengeksport.

Parameter untuk skuter elektrik ALUCARD (dengan Bluetooth)

Saiz

6.5 inci

Kuasa

350W * 2

Kelajuan maksimum

12km/j

MAX cerun

30°

Berat beban maksimum

120kg

Keupayaan bateri

4400WH

Dengan Bluetooth

Ya

Jarak operasi

15KM - 20KM

Pengisian masa

3 jam

Saiz produk

66 * 25 * 26 CM

N.W

11.5 KG

Penyesuai kuasa

AC110-AC220V 50-60HZ

Pilihan warna

Sebarang warna boleh disesuaikan

2. produk gambar


3.Step-demi-langkah panduan untuk menggunakan papan mengimbangi

Sebelum menggunakan skuter buat pertama kalinya, pengguna perlu membaca semua arahan dengan teliti supaya mereka memahami bagaimana untuk menunggang dengan selamat.

Langkah 1: Perlahan-lahan tekan butang hidup/mati untuk kuasa Lembaga Pengarah mengimbangi sehingga. Anda akan mendengar bunyi seperti "masukkan Bluetooth dalam", bermakna cara Bluetooth dihidupkan, maka anda boleh mencari di Bluetooth dengan peranti mudah alih anda. Main muzik sambil menikmati keseronokan!

Langkah 2: Meletakkan kaki di atas salah satu tuala wanita kaki, Jangan berdiri atas pad kaki lain dengan kaki anda yang lain sehingga penunjuk yang menyala.

Langkah 3: Setelah anda sedang berdiri stably di papan, gunakan pusat graviti anda untuk mengarahkan yang cara skuter lean bergerak ke hadapan atau ke belakang untuk bergerak ke arah itu, atau spin percuma- tetapi pastikan anda tidak bersandar terlalu banyak.

Nota: Skuter baki tidak boleh digunakan jika ia tidak diseimbangkan. Jika ia tidak benar-benar mendatar, anda akan mendengar amaran apabila anda melangkah di atasnya dan keseimbangan Lembaga Pengarah akan memasuki mod perlindungan automatik baki.

Menggunakan Lembaga Pengarah mengimbangi anda dengan selamat

Langkah 4: Menggunakan Lembaga untuk belok kanan dan kiri.

Langkah 5: Mulakan skuter mengimbangi, dan langkah off ke belakang hover Lembaga Pengarah dengan satu kaki terlebih dahulu, kemudian yang lain.

Nota: ia telah benar-benar dilarang membuat giliran tajam sambil bergerak pada kelajuan tinggi, ini mungkin tidak selamat.

Memasang papan mengimbangi manakala terabas mencondong, ans ini boleh menyebabkan skuter kehilangan keseimbangan.

Sila lihat halaman seterusnya imej.


Imej: bergerak ke hadapan kaki kanan anda untuk Belok kiri, dan bergerak ke hadapan di sebelah kiri anda untuk belok kanan.

4. garis panduan penggunaan selamat

Seksyen ini memberikan anda maklumat dan amaran mengenai penggunaan papan yang mengimbangi, supaya anda boleh tinggal benar-benar selamat sambil berseronok. Supaya anda boleh menikmati Lembaga Pengarah mengimbangi anda dengan selamat, sila baca melalui garis panduan pengguna ini terlebih dahulu. Memberi perhatian khusus kepada amaran pengguna seperti anda akan perlu ingat ini diingat ketika Menunggang skuter mengimbangi anda jika anda ingin mempunyai pengalaman yang selamat dan menyeronokkan.

Amaran!

. Pengguna akan mudah hilang imbangan, kemalangan ke objek atau jatuh Lembaga Pengarah anda mengimbangi dan mencederakan diri sendiri pada bila-bila masa! Untuk mengelakkan ini, memastikan bahawa anda benar-benar telah membaca panduan pengguna sebelum digunakan. Sebelum menggunakan skuter mengimbangi diri anda, pastikan ia berfungsi dengan betul dan bahawa anda telah membiasakan diri dengan cara menggunakan semua bahagian.

. Apabila anda belajar bagaimana untuk perjalanan Lembaga Pengarah mengimbangi anda, pastikan anda mempunyai memakai peralatan perlindungan, seperti topi keledar, pad lutut, siku tuala wanita dan sebagainya.

. Sila ambil perhatian, diri ini mengimbangi skuter dibenarkan untuk membawa seorang sahaja, dan tidak boleh digunakan untuk membawa orang lain tentang!

. Sila Jangan ganti motor dengan satu alternatif pihak ketiga.

. Kanak-kanak yang berat kurang daripada 30KG tidak boleh menggunakan produk ini, dan kanak-kanak yang lebih berat perlu diselia oleh seorang dewasa pada setiap masa.

. Penghidap penyakit jantung, tekanan darah tinggi atau isu-isu mobiliti tidak dicadangkan untuk menggunakan skuter ini. Wanita hamil dan orang Kurang Upaya juga harus mengelak daripada menggunakan produk ini.

. Apabila Kuda papan mengimbangi, rehatkan lutut bengkok sedikit dan tubuh untuk mengekalkan keseimbangan yang baik.

. Semasa menunggang skuter kira-kira sendiri, pastikan kedua-dua kaki rata di atas pad kaki.

. Memakai pakaian sukan yang wajar untuk membantu anda bertindak lebih cepat dalam keadaan kecemasan.

. Pastikan terdapat beban mencukupi untuk mengimbangi Lembaga, sebaliknya pengguna boleh memudaratkan diri sendiri atau Lembaga Pengarah. Di samping itu, beban mesti lebih besar dari had berat minimum yang dinyatakan dalam langkah-langkah keselamatan, pengguna tidak mungkin dapat mengawal papan hover, dan akan menuruni Bukit, memperlahankan atau menghentikan akan terutamanya tidak selamat!

. Jika anda mengetepikan dengan orang lain pada lain baki skuter, pastikan untuk memastikan cukup jarak antara Lembaga anda untuk mengelakkan kemalangan.

. Tetap berjaga-jaga sepanjang masa, kerana saat anda mengendarai skuter anda, anda sedang berdiri 10cm dari tanah.

. Jangan biarkan diri anda terganggu semasa menunggang Lembaga Pengarah mengimbangi anda, dengan mengambil panggilan telefon, mendengar muzik, atau hanya hanyut ke daydream satu!

. Anda tidak perlu slaid pada permukaan yang basah, terbalik bagi jarak jauh, Menunggang pada kelajuan tinggi, atau berpaling sambil bergerak cepat.

. Sila ambil perhatian bahawa maksimum kelajuan-bergantung pada berat badan anda-adalah 18km/j, tetapi kami mengesyorkan anda tidak pergi lebih cepat daripada 10km/j. Jika anda pergi lebih cepat daripada ini, isyarat penggera akan memberitahu anda.

5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk Reka bentuk dan pengeluaran moden pengeluaran berikutnya, suntikan mencetak mesin dan lain-lain peralatan yang berkaitan lanjutan, C-bintang yang boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter skuter imbangan tangan-pegang somatosensory kenderaan, pemotong elektrik dan seperti. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter Baki pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!


Sepasang:Hoverboards biasa Seterusnya:Skuter elektrik Knight dua roda

Siasatan