Skuter Smart baki 2 roda

Skuter Smart baki 2 roda

ALUCARD 8 inci 2 RODA baki SKUTER dengan LED cahaya hitam COLORModel: CS-802LColor: Black1.DescriptionWith perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada kita sekarang dan spe semua

Maklumat produk

KIRA-KIRA ALUCARD 8 INCI 2 RODA SKUTER DENGAN WARNA HITAM LED

Model: CS - 802L

Warna: hitam

1. Penerangan

Dengan perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada kita semua sekarang dan khusus, kenderaan bermotor elektrik tidak kemewahan lagi, kami juga mempunyai lebih banyak pilihan untuk dipilih, manakala baki elektrik beroda dua skuter, yang merupakan hasil alam sekitar yang popular bagi orang-orang moden untuk melayan dan naik, hanya salah seorang daripada mereka!

ALUCARD beroda dua baki skuter menggunakan bahan-bahan mentah terbaik seperti papan utama, giroskopik, motors, bateri Samsung dan pintar teknologi dilindungi Keselamatan untuk memastikan keselamatan dan percuma kebimbangan rakyat pembakaran tidak dijangka atau letupan. Semua sijil seperti CE, Rosh, FCC, UL dan yang paling penting, paten disediakan untuk mengeksport.

Parameter untuk skuter elektrik 8 inci dengan lampu LED

Jenama

ALUCARD

Saiz tayar

8 inci

Kelajuan maksimum

12km/j

MAX cerun

30°

Beban

120kg

Keupayaan bateri

4400WH

Jarak operasi

15KM - 20KM

Pengisian masa

2-3 jam

Saiz produk

66 * 25 * 26 CM

Penyesuai kuasa

AC110-AC220V 50-60HZ

Pilihan warna

Sebarang warna boleh disesuaikan

Pilihan warna kaki-pad

Hitam kaki-tuala wanita, kaki-pad merah dan biru kaki-tuala wanita

2. produk gambar3. ALUCARD pintar imbangan roda Keselamatan langkah berjaga-jaga:

Tentang langkah-langkah keselamatan

Kami mahu pelanggan kami boleh menikmati ALUCARD smart imbangan roda selamat, supaya mereka boleh mendapat sebahagian daripada pengalaman mereka.

Jika anda telah pernah belajar menunggang basikal, memandu kereta atau mengendalikan apa-apa bentuk lain kenderaan, bahawa pengalaman yang akan membantu anda semasa belajar Menunggang skuter beroda dua baki dengan selamat.

Adalah dinasihatkan semua pengguna untuk membaca langkah-langkah keselamatan dengan teliti sebelum digunakan.

Baca arahan dengan teliti beberapa amaran keselamatan yang penting, seperti kelajuan maksimum, penunjuk amaran dan bagaimana hendak selamat SKUTER baki memadamkan.

Semak baki SKUTER sebelum setiap, dan jika mana-mana bahagian longgar tidak ride dan berhubung dengan penjual perkakasan anda untuk menguruskan pembaikan yang.

Jangan gunakan produk ini dengan cara yang boleh menyebabkan kemudaratan kepada orang lain atau harta benda.

Tidak membuat penggantian tidak dibenarkan bahagian-bahagian produk, kerana ini boleh menjejaskan dan merosakkan prestasi Lembaga Pengarah, dan boleh menyebabkan kecederaan.

4. AMARAN

Amaran:

Lembaga Pengarah mengimbangi elektrik mencadangkan kelajuan maksimum adalah 10km/j

Naik tanpa latihan yang tepat dan panduan yang diberikan. Tidak Menunggang pada kelajuan yang tinggi atas alasan melampaui keupayaan kawalan anda.

Membawa penumpang satu atau lebih. Sebaliknya ia boleh memecahkan baki kenderaan dan meningkatkan risiko kehilangan kawalan.

Menunggang dengan teknik-teknik memandu yang betul dan mengelakkan perubahan adalah Bukit-bukit, rupa bumi yg meduduki-lonjak dan cerun curam.

Naik papan imbangan diri selepas anda minum atau makan perangsang

5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, kenderaan mengimbangi diri, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter keseimbangan diri pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!Sepasang:8 inci skuter dewasa Seterusnya:Membawa mengimbangi skuter

Siasatan