8 inci skuter dewasa

8 inci skuter dewasa

ALUCARD 8 inci 2 RODA baki SKUTER dengan LED cahaya & BLUETOOTH SPEAKERModel: CS-803BColor: introduceWith White1.Products perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada semua

Maklumat produk

Kira-kira ALUCARD 8 inci 2 RODA SKUTER dengan lampu LED & BLUETOOTH SPEAKER

Model: CS-803B

Warna: putih

1. produk memperkenalkan

Dengan perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada kita semua sekarang dan khusus, kenderaan bermotor elektrik tidak kemewahan lagi, kami juga mempunyai lebih banyak pilihan untuk dipilih, manakala baki elektrik beroda dua skuter, yang merupakan hasil alam sekitar yang popular bagi orang-orang moden untuk melayan dan naik, hanya salah seorang daripada mereka!

ALUCARD beroda dua baki skuter menggunakan bahan-bahan mentah terbaik seperti papan utama, giroskopik, motors, bateri Samsung dan pintar teknologi dilindungi Keselamatan untuk memastikan keselamatan dan percuma kebimbangan rakyat pembakaran tidak dijangka atau letupan. Semua sijil seperti CE, Rosh, FCC, UL dan yang paling penting, paten disediakan untuk mengeksport.

Parameter untuk skuter elektrik 8 inci

Jenama

ALUCARD

Saiz tayar

8 inci

Kelajuan maksimum

12km/j

MAX cerun

30°

Beban

120kg

Keupayaan bateri

4400WH

Jarak operasi

15KM - 20KM

Pengisian masa

2-3 jam

Saiz produk

66 * 25 * 26 CM

Penyesuai kuasa

AC110-AC220V 50-60HZ

Pilihan warna

Sebarang warna boleh disesuaikan

Pilihan warna kaki-pad

Hitam kaki-tuala wanita, kaki-pad merah dan biru kaki-tuala wanita

2. produk gambar

3.user dan barang-barang sekatan

Tidak membuat penggantian tidak dibenarkan bahagian-bahagian produk, kerana ini boleh menjejaskan dan merosakkan prestasi Lembaga Pengarah, dan boleh menyebabkan kecederaan.

Pengguna berat badan sekatan

Mengapa kita perlukan had berat badan? Mereka berada di sana untuk:

1. menjamin keselamatan penunggang;

2. mencegah kerosakan yang disebabkan kepada Lembaga melalui lebihan muatan.

* Maksimum disyorkan rider berat: 100 kg

* Sekurang-kurangnya disyorkan rider berat badan: 20 kg

Sekatan jarak

Keseimbangan Lembaga Pengarah kelajuan maksimum boleh dipengaruhi oleh beberapa faktor.

Rupa bumi: anda boleh naik cepat ke atas flat, walaupun tanah, manakala permukaan yang tidak sekata akan melambatkan anda ke bawah.

Berat: berat badan anda akan menjejaskan berapa cepat skuter elektrik boleh pergi.

Suhu: Lembaga Pengarah akan dapat pergi lebih cepat jika ia disimpan dan digunakan dalam julat suhu yang disyorkan; gagal untuk berbuat demikian akan menyebabkan kelajuan tertinggi yang lebih rendah.

Pemeliharaan: mengekalkan bateri dan Lembaga dalam keadaan yang optimum akan meningkatkan kelajuan anda, manakala yang gagal untuk berbuat demikian akan menyebabkan kelajuan tertinggi yang lebih rendah.

Bagaimana anda naik: Pastikan kelajuan tetap yang munasabah, kerana kerap berhenti dan memulakan akan mengurangkan kelajuan tertinggi Lembaga Pengarah.

Had kelajuan

Diri imbangan roda kelajuan maksimum yang disyorkan ialah 10 km/j. (dari segi teknikal ia adalah 18 km/j).

Jika anda Menunggang lebih cepat daripada 10 km/j, Lembaga Pengarah akan mengeluarkan bunyi amaran. Jika anda memandu dalam lingkungan had laju ini, Lembaga Pengarah akan dapat mengekalkan kira-kira, tetapi jika anda memandu melebihi had yang ia boleh menjadi berbahaya, kerana Lembaga Pengarah mungkin hilang keseimbangan.

4. C-bintang pengenalan

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, kenderaan mengimbangi diri, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter keseimbangan diri pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!


Sepasang:CS-103 Smart Balance Wheel Hummer Seterusnya:Skuter Smart baki 2 roda

Siasatan