Membawa mengimbangi skuter

Membawa mengimbangi skuter

Alucard baru 8 inch dua roda pintar diri mengimbangi skuter dengan membawa Model: CS-813Color: Blue1.Products & jenama DescriptionWith perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada semua

Maklumat produk

Alucard baru 8 inch dua roda pintar diri mengimbangi skuter dengan Led

Model: CS-813

Warna: biru

1. produk & jenama keterangan

Dengan perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada kita semua sekarang dan khusus, kenderaan bermotor elektrik tidak kemewahan lagi, kami juga mempunyai lebih banyak pilihan untuk dipilih, manakala baki elektrik beroda dua skuter, yang merupakan hasil alam sekitar yang popular bagi orang-orang moden untuk melayan dan naik, hanya salah seorang daripada mereka!

ALUCARD beroda dua baki skuter menggunakan bahan-bahan mentah terbaik seperti papan utama, giroskopik, motors, bateri Samsung dan pintar teknologi dilindungi Keselamatan untuk memastikan keselamatan dan percuma kebimbangan rakyat pembakaran tidak dijangka atau letupan. Semua sijil seperti CE, Rosh, FCC, UL dan yang paling penting, paten disediakan untuk mengeksport.

Parameter untuk skuter elektrik 8 inci

Jenama

ALUCARD

Saiz tayar

8 inci

Kelajuan maksimum

12km/j

MAX cerun

30°

Beban

120kg

Keupayaan bateri

4400WH

Jarak operasi

15KM - 20KM

Pengisian masa

2-3 jam

Saiz produk

66 * 25 * 26 CM

Penyesuai kuasa

AC110-AC220V 50-60HZ

Pilihan warna

Sebarang warna boleh disesuaikan

Pilihan warna kaki-pad

Hitam kaki-tuala wanita, kaki-pad merah dan biru kaki-tuala wanita

2. produk gambar


3. mengamalkan tips skuter imbangan diri

Berikut adalah beberapa tips Keselamatan untuk menggunakan B-Board anda di luar:

* Memakai pakaian sukan yang selesa dan kasut yang rata, supaya pergerakan anda adalah tidak terhad.

* Mengamalkan Kuda Lembaga Pengarah anda di ruang yang terbuka luas sehingga anda akan digunakan untuk mendapatkan di papan, pergi ke hadapan, pergi ke belakang, mengubah, berhenti dan turun dari.

* Perjalanan dengan rata, malah permukaan.

* Jika anda menghadapi rupa bumi yang tidak dikenali, memandu perlahan-lahan dan Jangan sekali-kali membenarkan cuti B-Lembaga tanah.

* Skuter keseimbangan diri telah direka untuk menunggang atas rupa bumi yang rata, dan penggunaan tanah yang tidak sekata akan mempengaruhi kelajuan dan pergerakan anda.

* Beri perhatian tertentu jika anda masih tidak benar-benar selesa dengan menunggang diri anda baki skuter, dan jika anda menjumpai mana-mana pejalan kaki atau halangan, periksa dengan teliti bahawa anda pasti akan dapat Pas sebelum bergerak ke hadapan.

4. langkah demi langkah panduan untuk menggunakan skuter mengimbangi diri

Langkah 1: Perlahan-lahan tekan butang hidup/mati untuk kuasa Lembaga Pengarah sehingga.

Langkah 2: Konfigurasi mekanisme mengimbangi LAM.

Langkah 3: Tempat kaki pada salah satu daripada pad kaki, menunggu petunjuk untuk menyala, dan kemudian berdiri di atas pad kaki lain dengan kaki anda yang lain.

Langkah 4: Setelah anda sedang berdiri stably di papan, menggunakan pusat graviti anda untuk menghalakan cara mana papan bergerak - bersandar ke hadapan atau ke belakang untuk bergerak dalam arah itu, atau percuma spin - tetapi pastikan anda tidak bersandar terlalu banyak.

Langkah 5: Menggunakan papan untuk Belok kiri dan kanan.

Langkah 6: Mulakan papan. Sebelum anda melangkah keluar Pastikan papan dengan betul adalah seimbang, dan melangkah keluar ke belakang Lembaga Pengarah dengan satu kaki terlebih dahulu, dan kemudian melangkah keluar dengan yang lain.

5. C-bintang profil

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, kenderaan mengimbangi diri, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter keseimbangan diri pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!Sepasang:Skuter Smart baki 2 roda Seterusnya:tidak

Siasatan