Skuter kanak-kanak

Skuter kanak-kanak

BORONG ALUCARD 4.0 inci BERODA dua baki SCOOTERModel No.: CS-401Color: red1. DescriptionWith perkembangan zaman dan teknologi, kenderaan yang biasa kepada semua kita sekarang dan khususnya, th

Maklumat produk

BORONG ALUCARD INCI 4.0 BERODA DUA BAKI SKUTER

Model No.: CS-401

Warna: merah

1. Penerangan

Dengan perkembangan masa dan teknologi kenderaan adalah sangat biasa kepada kita semua sekarang dan khusus, kenderaan bermotor elektrik tidak kemewahan lagi, kami juga mempunyai lebih banyak pilihan untuk dipilih, manakala baki elektrik beroda dua skuter, yang merupakan hasil alam sekitar yang popular bagi orang-orang moden untuk melayan dan naik, hanya salah seorang daripada mereka!

Skuter beroda dua baki ALUCARD untuk kanak-kanak menggunakan bahan-bahan mentah terbaik seperti papan utama, giroskopik, motors, bateri Samsung dan pintar teknologi dilindungi Keselamatan untuk memastikan keselamatan dan percuma kebimbangan rakyat pembakaran tidak dijangka atau letupan. Semua sijil seperti CE, Rosh, FCC, UL dan yang paling penting, paten disediakan untuk mengeksport.

Parameter untuk skuter elektrik ALUCARD

Saiz

4.0 inci

Kuasa

250W * 2

Kelajuan maksimum

5km/j

MAX cerun

10°

Berat beban maksimum

60kg

Keupayaan bateri

2200WH

Jarak operasi

8-10KM

Pengisian masa

2 jam

Saiz produk

66 * 25 * 26 CM

N.W

5.0 KG

Penyesuai kuasa

AC110-AC220V 50-60HZ

Pilihan warna

Sebarang warna boleh disesuaikan

2. produk gambar


3.Step-demi-langkah panduan untuk menggunakan papan mengimbangi

Sebelum menggunakan inci 4.0 yang mengimbangi Lembaga untuk kanak-kanak buat pertama kalinya, ibu bapa mesti membaca semua arahan dengan teliti supaya mereka memahami cara paling selamat untuk perjalanan.

Langkah 1: Perlahan-lahan tekan butang hidup/mati untuk kuasa Lembaga Pengarah mengimbangi sehingga.

Langkah 2: Tempat kaki pada salah satu daripada pad kaki, menunggu petunjuk untuk menyala, dan kemudian berdiri di atas pad kaki lain dengan kaki anda yang lain.

Langkah 3: Setelah anda sedang berdiri stably di papan, gunakan pusat graviti anda untuk mengarahkan yang cara skuter lean bergerak ke hadapan atau ke belakang untuk bergerak ke arah itu, atau spin percuma- tetapi pastikan anda tidak bersandar terlalu banyak.

Nota: Baki skuter untuk kanak-kanak tidak boleh digunakan jika ia tidak diseimbangkan. Jika ia tidak benar-benar mendatar, anak-anak anda akan berbunyi keluar amaran apabila mereka melangkah di atasnya dan keseimbangan Lembaga Pengarah akan memasuki mod perlindungan automatik baki.

Menggunakan Lembaga Pengarah mengimbangi anda dengan selamat

Langkah 4: Menggunakan Lembaga untuk belok kanan dan kiri.

Langkah 5: Mulakan papan mengimbangi, dan melangkah keluar ke bahagian belakang papan mengimbangi dengan satu kaki pertama, dan langkah off dengan yang lain.

Nota: ia telah diharamkan untuk membuat dan mendadak bertukar semasa bergerak pada kelajuan tinggi, kerana ini mungkin tidak selamat.

Memasang papan mengimbangi manakala terabas mencondong, kerana ini boleh menyebabkan skuter untuk mengurangkan baki.

Sila lihat halaman seterusnya imej.

Imej: bergerak ke hadapan kaki kanan anda untuk Belok kiri, dan bergerak ke hadapan di sebelah kiri anda untuk belok kanan.

4. garis panduan penggunaan selamat

Seksyen ini memberikan anda maklumat dan amaran mengenai penggunaan papan yang mengimbangi, supaya anda boleh tinggal benar-benar selamat sambil berseronok. Supaya anda boleh menikmati Lembaga Pengarah mengimbangi anda dengan selamat, sila baca melalui garis panduan pengguna ini terlebih dahulu. Memberi perhatian khusus kepada amaran pengguna seperti anda akan perlu ingat ini diingat ketika Menunggang skuter mengimbangi anda jika anda ingin mempunyai pengalaman yang selamat dan menyeronokkan.

Amaran!

. Anak-anak anda akan mudah hilang imbangan, kemalangan ke objek atau jatuh skuter baki dan mencederakan diri mereka pada bila-bila masa! Untuk mengelakkan ini, pastikan anda telah membaca panduan pengguna ini dengan teliti sebelum menggunakan. Pastikan ia berfungsi dengan betul dan bahawa anda telah membiasakan diri dengan cara penggunaan semua aksesori sebelum anda membiarkan anak-anak anda gunakan.

. Apabila belajar bagaimana untuk perjalanan Lembaga Pengarah mengimbangi anda, membuat, pasti anda telah memakai peralatan perlindungan, seperti topi keledar, pad lutut, pad siku, dan lain-lain.

. Produk ini hanya direka bentuk untuk membawa seorang kanak-kanak, dan tidak boleh digunakan untuk anda untuk feri orang lain tentang!

. Jangan ganti motor dengan satu alternatif pihak ketiga.

. Kanak-kanak yang berat badan lebih dari 50KG tidak boleh menggunakan produk ini.

. Penggunaan skuter baki adalah tertakluk kepada peraturan-peraturan trafik. Pastikan anda menghormati berhampiran pejalan kaki.

. Walaupun menggunakan skuter elektrik 4.5 inci, mengetahui halangan dalam frond anda dan mempunyai jarak garisan yang jelas atau penglihatan yang akan membantu anda naik daripada bahaya!

. Beritahu kanak-kanak, ketika Menunggang Lembaga Pengarah, memastikan lutut mereka bengkok sedikit dan badan mereka santai supaya mereka boleh menjaga diri mereka sendiri seimbang.

. Semasa menunggang skuter keseimbangan diri, pastikan anda kedua belah kaki rata di atas pad kaki.

. Sila tanya anak-anak anda untuk memakai pakaian sukan yang waras bila menggunakan produk ini, kerana ini akan membantu mereka untuk bertindak balas lebih cepat dalam keadaan kecemasan.

. Jika anak-anak anda akan mengetepikan dengan orang lain pada lain baki skuter, pastikan untuk memastikan cukup jarak antara papan induk mereka untuk mengelakkan kemalangan.

. Kepada ' bukan idea yang baik akan terganggu semasa menunggang keseimbangan Lembaga Pengarah, dengan mengambil panggilan telefon, mendengar muzik, atau anda hanya hanyut ke daydream satu!

. Naik skuter baki anda di tempat gelap atau terang buruk.

. Hanya gunakan papan mengimbangi diri apabila ia berfungsi dengan betul, jika tidak, hentikan penggunaan serta merta.

. Jangan gunakan pada slops curam.

. Protectors(supplied) sentiasa boleh digunakan apabila anda menggunakan skuter anda.

5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, somatosensory kenderaan, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter Baki pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!


Sepasang:Lamborghini dua roda skuter Seterusnya:Skuter imbangan roda besar

Siasatan