Realiti maya 3D

Realiti maya 3D

GlassesModel 3D Google VR kotak mudah alih: CS-VR18Color: WhiteThis VR kotak adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk meletakkan telefon pintar anda di dalamnya, dan ia

Maklumat produk

Google VR kotak mudah alih cermin mata 3D

Model: CS-VR18

Warna: putih

Kotak VR ini adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk meletakkan telefon pintar anda di dalamnya, dan ia adalah mudah untuk mengendali dan menggunakan. Dengan kotak VR ini, anda boleh mendapatkan pengalaman yang indah.

1. Penerangan

Bahan: ABS

Kanta: aspherics bagi anti-gangguan, dengan diamter 40mm dan pembesaran 5.2

times

Diameter: 40mm

FOV:102 °

spone yang boleh diambil untuk membersihkan

dengan mata kasar dengan shortsight di bawah 600°

Permohonan

1. untuk telefon pintar 4-6.5 inci

2. warna pilihan: putih

Nota: lebih banyak warna seperti hitam, kelabu, emas dan merah boleh didapati dengan kuantiti lebih 1000pcs butir-butir pembungkusan:

Saiz produk: 194 * 117 * 127mm

Saiz: 215 runcit * 135 * 135mm

produk N.W:263g

produk G.W:393g

30pcs/ctn

G.W: 13KG

2. produk gambar

5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, kenderaan mengimbangi diri, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter keseimbangan diri pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!
Sepasang:Realiti maya 3D dengar Seterusnya:Goggles maya

Siasatan