Cermin mata 3D VR

Cermin mata 3D VR

GlassesModel 3D kadbod VR: CS-VRBOXColor: WhiteThis VR kotak adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk meletakkan telefon pintar anda di dalamnya, dan ia convenie

Maklumat produk

Cermin mata 3D yang VR kadbod

Model: CS-VRBOX

Warna: putih

Kotak VR ini adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk meletakkan telefon pintar anda di dalamnya, dan ia adalah mudah untuk mengendali dan menggunakan. Dengan kotak VR ini, anda boleh mendapatkan pengalaman yang indah.

1. Penerangan

Kanta: Resin

Bahan: ABS + PC

Mm Diameter: 42 kanta

Bahagian: poliuretana + memerable buih

FOV:115 "

Permohonan

1. untuk telefon pintar 4.7-6 inci

Pilihan warna: putih

Nota: warna-warna lain akan disediakan dengan kuantiti lebih 1000pcs

Butiran pembungkusan:

Runcit saiz: 20.5 * 14.5 * 15.5 CM

N.W:567g runcit, G.W 410g

Kadbod saiz: 73.5 * 42 * 51 cm

30PCS/ctn

2. produk gambar5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, kenderaan mengimbangi diri, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter keseimbangan diri pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!


Sepasang:tidak Seterusnya:Cermin mata 3D VR

Siasatan