Goggles maya

Goggles maya

GlassesModel 3D VR harga borong VR cermin mata 3D: CS-VR06Color: putih, lain warna disediakan. Kotak VR ini adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk

Maklumat produk

cermin mata 3D VR cermin mata 3D VR harga borong

Model: CS-VR06

Warna: Putih, warna-warna lain yang tersedia.

Kotak VR ini adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk meletakkan telefon pintar anda di dalamnya, dan ia adalah mudah untuk mengendali dan menggunakan. Dengan kotak VR ini, anda boleh mendapatkan pengalaman yang indah.

1. Penerangan

Bahan: ABS

Kanta: Jepun-diimport PMMA

Diameter kanta: 40mm

Tumpuan panjang: 55 mm

Ketebalan: 9.5 mm dengan lubang dissipation haba 8

FOV: 80°

Permohonan

Untuk telefon pintar inci 4.0-6.0

Butiran pembungkusan:

saiz produk: 220 * 130 * 107 mm

kadbod saiz: 720 * 470 * 310 mm

20pcs/ctn 12KG/ctn

2. produk gambar


5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, kenderaan mengimbangi diri, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter keseimbangan diri pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!
Sepasang:Realiti maya 3D Seterusnya:tidak

Siasatan