Goggles realiti maya

Goggles realiti maya

Realiti maya VR Peti II cermin mata 3D untuk Smart PhoneModel: CS-VR07Color: WhiteThis VR kotak adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk meletakkan ph pintar anda

Maklumat produk

VR Peti realiti maya cermin mata 3D untuk telefon pintar

Model: CS-VR07

Warna: putih

Kotak VR ini adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk meletakkan telefon pintar anda di dalamnya, dan ia adalah mudah untuk mengendali dan menggunakan. Dengan kotak VR ini, anda boleh mendapatkan pengalaman yang indah.

1. Penerangan

Bahan: ABS kitar semula

Kanta: Fresnel

FOV:90 °

Saiz untuk telefon pintar: 4.7-6 inci

CE dijatuhkan, Rosh

Permohonan

1. warna pilihan: hitam, putih

Nota: lebih banyak warna seperti merah, biru, kuning atau oren boleh didapati dengan kuantiti lebih 500pcs

2. untuk pintar telefon inci 4.7-6.0

Butiran pembungkusan:

Saiz: 11.5 runcit * 19 * 14.5 CM

G G.W:309 runcit

Kadbod saiz: 57 * 45 * 40cm

30 pcs/ctn

G.W: 11KG

2. produk gambar


5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, kenderaan mengimbangi diri, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter keseimbangan diri pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!

Sepasang:Dengar VR Seterusnya:Realiti maya 3D dengar

Siasatan