Cermin mata 3D VR

Cermin mata 3D VR

3D VR 11 maya realiti permainan GlassModel: CS-VR11Color: WhiteThis VR kotak adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk meletakkan telefon pintar anda di dalamnya, dan ia

Maklumat produk

Kaca permainan realiti maya 11 3D VR

Model: CS-VR11

Warna: putih

Kotak VR ini adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk meletakkan telefon pintar anda di dalamnya, dan ia adalah mudah untuk mengendali dan menggunakan. Dengan kotak VR ini, anda boleh mendapatkan pengalaman yang indah.

1. Penerangan

Kanta: Resin

Mm diameter: 42

laras FOV dengan giliran Ketua

laras jarak bagi orang-orang shortsight

murid boleh laras jarak bagi orang-orang pelbagai

dengan lubang dissipation haba untuk telefon moible

Permohonan

1. untuk somart telefon inci 4-6.0

2. pilihan warna: hitam, putih

Nota: pembeli logo boleh dicetak pada produk dengan kuantiti lebih 300pcs

2. pembungkusan butiran:

Runcit saiz: 22 * 16 * 12cm

N.W:350g runcit, G.W525g

Kadbod saiz: 615 * 450 * 320 mm 20PCS/ctn

2. produk gambar5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, kenderaan mengimbangi diri, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter keseimbangan diri pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!
Sepasang:Cermin mata 3D VR Seterusnya:Dengar VR

Siasatan