Dengar VR

Dengar VR

3D Peti VR cermin mata 3D maya realiti GlassesModel: CS-VR08Color: GreyThis VR kotak adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk meletakkan telefon pintar anda di dalamnya

Maklumat produk

Cermin mata 3D VR Peti realiti maya 3D gelas

Model: CS-VR08

Warna: kelabu

Kotak VR ini adalah suplemen yang besar dan peranti untuk pengalaman indah menonton wayang. Ia adalah mudah untuk meletakkan telefon pintar anda di dalamnya, dan ia adalah mudah untuk mengendali dan menggunakan. Dengan kotak VR ini, anda boleh mendapatkan pengalaman yang indah.

1. Penerangan

Bahan: kraf kertas

Kanta: kanta besar aspheric

Meminjamkan diameter: 37mm

Permohonan

Untuk telefon pintar di bawah 6.0 inci

Warna: sama seperti kertas kraft

Nota: warna boleh disesuaikan dengan kuantiti lebih 1000pcs

Butiran pembungkusan:

50pcs/ctn, 16KG

2. produk gambar


5. memberi taklimat pengenalan C-Star

C-STAR perindustrian LIMITED telah ditubuhkan pada tahun 2000. Dengan keupayaan yang hebat untuk merekabentuk dan pengeluaran, dimodenkan talian pengeluaran, suntikan Mesin mencetak dan maju lain-lain peralatan yang berkaitan, C-bintang adalah boleh menerima dan mengeluarkan perintah OEM dan ODM bagi pelbagai jenis beroda dua baki skuter, tangan memegang baki skuter, kenderaan mengimbangi diri, pemotong elektrik dan sebagainya. Produk kami mengikuti trend dalam industri ini, dan di bawah pengemaskinian untuk memenuhi keperluan pasaran dan pengguna. Kualiti yang baik dan reputasi telah membawa C-bintang ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah, dll, membuat sambungan antarabangsa yang berlaku! C-bintang ditubuhkan untuk mereka bentuk dan menghasilkan skuter keseimbangan diri pada tahun 2015 di bawah jenama ALUCARD, yang menjadi sangat panas jualan produk sukan dengan serta-merta sebaik sahaja ia dilancarkan!
Sepasang:Cermin mata 3D VR Seterusnya:Goggles realiti maya

Siasatan